miercuri, 29 iunie 2011

NapocaNews incearca sa decridibilizeze din nou marsul din Cluj, din 25 iunie 2011, conotandu-l politic. Va rog sa le da-ti peste degete :)

Desopar ca prietenii NapocaNews continua cu temele lor revoluționare si lipsite de viata :


"“ Marșul ruşinii împotriva trădătorului Basescu” a avut loc sâmbătă la Cluj-Napoca cu Horică Uioreanu în frunte

Se pare că “marşul ruşinii împotriva trădătorului Băsescu” a avut loc totuşi după amiaza de sâmbăta trecută. În ciuda ploii şi frigului circa şapte cetăţeni îmbrăcaţi în cămăşi albe s-au plimbat pe B-dul Eroilor şi au afirmat reprezentanţilor presei că protestează.
Vineri seara pe adresele de email al  redacţiilor publicaţiilor clujene s-a primit un e-mail în care  clujenii erau chemaţi la protest.
Iată ce scrie Valentin Lungu pe blogul său: “Ploua, dar totusi nu foarte tare, suntem putini, acum, dar totusi suntem acolo! Si noua ne pasa mai mult decat sa carcotim pe la colturi. Simbolic noi incepem, iar voi v-a trebui sa terminati!” 
În fruntea protestatarilor “anonimi” a participat deputatul clujean Horică Uioreanu, care din cauza frigului a luat o geacă groasă peste cămaşa albă, fiind astfel de nerecunoscut de către protestatarii clujeni îmbrăcaţi în alb."

La comentariile de sub articol nu pot decat sa le transmit urmatorul mesaj:

"Pot sa va spun atat : mersi ca mi-ati permis sa ma folosesc de voi!
Asadar multumesc napoca news…in alta ordine de idei mai cascati ochii si veti vedea persoane din alte partide sau persoane apolitice.
Mai documentati-va ce inseamna o actiune politica si ce inseamna o actiune unde nu se folosesc insemne sau culori politice. Aceasta actiune a incercat sa dea un avertisment prietenilor vostri din pdl ca suntem cu ochii pe ei. Se vede clar cum serviti interesele pdl si ‘noua dreapta’ e prea noua ca sa inteleaga ca a te asocia cu basescu e o prostie!
Va mai repet, persoanele de fata nu au pomenit nimic de nici un partid si de nici o functie de conducere.Va rog sa mai vizionati clipul promo si apoi poate veti intelege acele lucruri pe care voi spuneti ca le slujiti!
Va multumesc din nou,
Cu respect Valentin Lungu

P.S.: Cu prostiile din articolul asta cum ramane? : “Diversiunea mitingului anti-regionalizare s-a mutat la Cluj-Napoca. Provocările pot veni și din partea anarhiștilor de stânga”
http://www.napocanews.ro/2011/06/diversiunea-mitingului-anti-regionalizare-s-a-mutat-la-cluj-napoca-provocarile-pot-veni-si-din-partea-anarhistilor-de-stanga.html "


Link articol dezbatut aici: http://www.napocanews.ro/2011/06/marsul-rusinii-impotriva-tradatorului-basescu-a-avut-loc-sambata-la-cluj-napoca-cu-horica-uioreanu-in-frunte.html

Link VIDEO mars 25 iunie 2011 : http://valentinlungu.blogspot.com/2011/06/video-marsul-rusinii-impotriva.html



Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.