sâmbătă, 5 septembrie 2009

E TIMPUL SA SPUNEM NU TINUTULUI SECUIESC! NE provocati! VENIM peste voi!

Asta e Romania mare, nu PRM, nici UDMR si nici alti penibil sovini intitulati secui care, nici macar nu sunt maghiari , ca stramosi Ei doar au fost maghiarizati de criminalii care au asuprit romanii de-a lungul istoriei! Si sa nu uitam ceva: pentru ardeal au murit oameni! Chiar crede-ti ca va lasam sa smulgeti bucati din el?


"Noi, aleşii locali din Ţinutul Secuiesc, fondatori şi participanţi ai Adunării Aleşilor Locali din Ţinutul Secuiesc, declarăm cu fermitate: Ţinutul Secuiesc este indivizibil şi nu poate fi înglobat într-o altă unitate teritorial-administrativă. Viitorul acestei regiuni nu poate fi imaginat altfel decât ca o unitate administrativ-teritorială de sine stătătoare, cu prerogative sporite, situată între limitele sale regionale fireşti, formate în cursul istoriei. La reîmpărţirea administrativ-teritorială a României trebuie avut în vedere principiul european conform căreia o regiune nu se marchează, ci se recunoaşte", susţin aleşii în declaraţia respectivă.

La eveniment participă şi preşedintele Consiliului Naţional al Maghiarilor din Transilvania (CNMT), Tokes Laszlo, unul dintre organizatorii Adunării de vineri de la Miercurea Ciuc, alături de UDMR.

DA E ADEVARAT CA MAGHIARII SUNT MANIPULATI DE LIDERII LOR, DAR PANA CAND? M-AM SATURAT CA EI SA AIBA SCUZE ! DOAR PENTRU CA SE SPUNE CA SUNT MANIPULATI NIMENI NU ARE DE SUFERIT. EI BINE AM DECIS SA FIU SI EU MANIPULAT SI APOI SA FIU SCUZAT CA AM FOST MANIPULAT. LE-AM LUAT APARAREA DE NENUMARATE ORI IN FATA CUNOSCUTILOR LA DISCUTII, DAR DESTUL E DESTUL!
SA NU FIU INTELES GRESIT! NU VREAU OAMENI CU PUSCA IN MANA, DAR TREBUIE SA SE IA ATITUDINE! TREBUIE SA VADA SI CEI DIN TINUTUL SECUIESC CA NU SUNTEM DE ACORD CU EI ... CA EI FAC PE INOCENTII SI PRESUPUN CA NU NE INTERESEAZA. IN CAZ CA VA FI UN MITING IN ORASUL VOSTRU AR FI BINE SA PARTICIPAM NU SA MERGEM ACOLO SI SA RUPEM STEAGURILE UNGURESTI SI SECUIESTI DE PE INTITUTIILE PUBLICE LA CARE TOTI CONTRIBUIM DIN COVASNA SI HARGHITA. NU-I FACE-TI VANZARE LUI VADIM, DAR STOP INDIFERENTEI! NE PROVOACA, II LINISTIM!
Ucraina si Bulgaria nu va uit!

Sa fiti iubiti!

2 comentarii:

  1. nimeni nu comenteaza???
    NE strangem de miting fara politic implicat?
    Facem o actiune civica?

    RăspundețiȘtergere
  2. eu zic ca e bine ce zici si perfect adevarat..
    problema e ca trebuie sa fie ceva mult prea grav pt ca romanii sa faca ceva...
    in loc sa asteptam mai bine am face din timp ceva...
    la fel facem si cand mergem la doctor...
    asta este...incultura....

    RăspundețiȘtergere

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.