duminică, 26 iunie 2011

Sa fim seriosi :)) "Diversiunea mitingului anti-regionalizare s-a mutat la Cluj-Napoca. Provocările pot veni și din partea anarhiștilor de stânga"

Poza celor periculosi ai stangii anarhiste sau a diversionistilor maghiari :)) Ne-am ascuns de ploaie sa nu ne ploua :))
Un ziar din Cluj Napoca a incercat sa decredibilizeze marsul initiat de mine pe 25 iunie la Cluj Napoca.. .m-am si mirat unde poate duce mintea unora..., textul mai jos :)) :



""Pe email-ul redacțiilor publicațiilor clujene s-a primit un email de la adresa: pdl.dmr@yahoo.com,care cheamă la un miting spontan în centrul municipiului Cluj-Napoca: “Marsul rusinii impotriva tradatorului BASESCU !”
Liderii societății civile patriotice din Cluj-Napoca au declarat pentru NapocaNews că “această chemare prin email credem este încă o diversiune a provocatorilor din partea extremiștilor maghiari, pentru a decridibiliza adevăratele acțiuni anti-separatiste ale patrioților români. Mai poate fi și o provocare a anarhiștilor de stângă care de câteva săptămâni se strâng în week-end la Monumentul Memorandiștilor de pe B-dul Eroilor să bea alcool și să instige la nerespectarea legilor”
Redăm integrat chemare pe email trimisă presei: ”Mâine,ora 18.30 str Eroilor(cu P-ta Unirii), haine albe(macar tricou/camasa), o actiune a societatii civile :
“Marsul rusinii impotriva tradatorului BASESCU !”
Desi conincidenta a facut sa ma gandesc si eu la aceelasi lucru azi am primit un mesaj.
Eu intentionez sa particip si va rog si pe voi sa veniti !
Dati mai departe va rog :
Mi-a soptit o ‘pasarica civica’ : “Atentie! Sambata 25 iunie ora 18.30 pe Str. Eroilor(capatul de langa piata Unirii) din Cluj -Napoca va avea loc, spontan, ” Marsul rusinii/curateniei/exorcizarii lui Basescu! “.
Se va circula 2-3 pers si nu in grupuri mari.
OBLIGATORIU TRICOU/CAMASA ALBA SI DE PREFERINTA COMPLECT IN ALB!
TEMA 1 principala: “Atitudinea lui Basescu fata de Regele Mihai I a Romaniei! ” TEMA 2 secundara: “Reorganizarea teritoriala 8+1+1=8+1 “
Presa e bine venita!
Va asteptam cu drag sa luptati impreun cu noi pentru o lume mai buna!
Va multumesc”
Astfel de chemări la “mineriade” patriotice au fost lansate pe youtube și internet zilele trecute și dezavuate de organizațiile românești, ca provocări ungurești pentru o victimizare ulterioară.
NapocaNews""


Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.