luni, 24 februarie 2014

Imnul Regal al României (cor copii Alegria Cluj ) + Declaratia de la Cluj ANRM



Sursa:

“Asta este soluția pentru România”. Documentul care salvează țara noastră

Monarhiștii au lansat “Declarația de la Cluj” prin care susținătorii regalității în România critică proiectul revizuirii Constituției propus de USL.
“Asta este soluția pentru România”. Documentul care salvează țara noastră”În temeiul principiului libertăţii, naţiunea română are dreptul să îşi decidă singură viitorul. Iar forma de guvernământ este unul dintre cele mai importante elemente care definesc viitorul României.
Considerăm că este firesc să reflectăm asupra viitoarei formei de guvernământ atunci când suntem chemaţi să votăm o nouă Constituţie. Monarhia constituţională este o formă de guvernământ democratică, la fel de legitimă ca oricare formă a unui regim republican. Este soluţia pentru România!”, au spus monarhiştii clujeni, conform România Liberă.
”Declaraţia de la Cluj” a fost prezentantă la dezbaterea publică ”Monarhia, soluţie pentru România”, organizată de filiala clujeană a Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei.

“Monarhia - soluția pentru România” Cluj -Napoca


(IMPORTANT) Monarhiştii au lansat Declaraţia de la Cluj


Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.