sâmbătă, 24 mai 2014

PMP sau 'Drumul' spre nesimtire in Cluj Napoca


Elena Udrea si Traian Băsescu la lansarea PMP ( Partidul Mișcarea Populara )
In cartierul Zorilor din Cluj Napoca, în jurul mai multor secții de votare de pe strada Observator, PMP -istii s-au gândit sa picteze cu vopsea trotuarele cu sigla lor. Ei au încercat sa facă trasee spre secțiile de votare asigurându-se ca lumea știe 'unde' sa voteze, dar mai presus și  'ce'. Dar pentru ca Dl Emil Boc primarul Cluj Napoca sta cu posteriorul in 2 luntrii le-a permis atât lor cât și PDL sa pună afișe pe toți stâlpii și sa picteze în aceelasi ton ziduri, garduri sau în alte locuri năstrușnice...
A fost și politia va trebui cineva cu spray negru sa vopsească peste și sa rupă afișele din zona. Așadar vigilenta maxima pentru ca nesimțirea nu are margini iar legea tine cu ei....încă nu am auzit ca primăria sau politia locala Cluj Napoca sa dea vreo amenda măcar simbolic.

Poze din zona mai jos facute de mine si Adrian Pop:

 Aici a fot vopsit cu negru peste sigla PMP.













Mulți clujeni s-au trezit în cutiile poștale cu fluturași ai Partidului Mișcarea Popolara în care apare primarul municipiului Cluj-Napoca,Emil Boc.

Și eu votez Mișcarea Populară”, este mesajul scris în numele lui Emil Boc.

Iar azi m-am trezit cu fluturași puși pe toate mașinile s pe la poste cu BUDA BOC





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.