duminică, 16 noiembrie 2014

Majestatea sa Regele Mihai I al României despre alegeri

  Acolo unde e minciună nu poate fi libertate. Alegeri libere vor fi în România numai în ziua când nimeni, fie el om sau formațiune politică, nu va câștiga de pe urma unei minciuni. Înțeleg prin asta că trebuie să vină ziua și pentru noi, românii, când oamenilor politici le va fi rușine să întrețină ignoranța alegătorilor ți să profite de ea.
Nici un scop nu e atât de nobil încât să justifice atingerea lui cu mijloace josnice.”
REGELE MIHAI


”... poporul român stă drept în fața lui Dumnezeu într-un moment al istoriei lui care-l poate duce pe drumul continuării suferințelor, sau pe drumul mântuirii. Nu depinde decât de hotărârea și priceperea lui să aleagă între bine și rău, între stagnare și evoluție, între comunism și democrație. Cei ce nu vor nici binele patriei, nici binele nostru, pun față în față, ca pe două realități potrivnice, monarhia și democrația. Realitatea este că, și acum și în viitorime, monarhia constituțională reprezintă sprijinul cel mai sigur al democrației. Monarhia constituțională s-a născut din dorința românilor de democrație. Ea este și va continua să fie apărătoarea drepturilor istorice la libertate și demnitate.” REGELE MIHAI




http://valentinlungu.blogspot.ro/2014/11/monarhisti-mergeti-la-vot.html




Sa fiți iubiți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.