duminică, 8 noiembrie 2015

La multi ani Majestate! ANRM Cluj


Cluj, 08 noiembrie 2015

Sire,
Ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril ne prilejuiește bucuria de a Vă ura ”La mulți ani!” și de a Vă mulțumi pentru tot ceea ce ați făcut pentru patria noastră.

Majestatea Voastră rămâne un reper necesar pentru societatea noastră. Cuvintele calde ale Regelui și prezența Familiei Regale în mijlocul celor care suferă îngrozitor în aceste zile aflate sub semnul suferinței arată cât de important este și va fi rolul Coroanei în România. Legătura dintre Coroană și Națiune este o realitate de netăgăduit a zilelor noastre și, totodată, temelia pe care vrem să ne clădim viitorul.

Aceste momente de criză au oferit românilor încă o dată prilejul de a reflecta la modul în care dorim să ne reconstruim țara. Credem cu tărie că monarhia constituțională reprezintă cea mai bună soluție pentru a reconecta societatea românească la lumea liberă, democratică. Totodată, monarhia constituțională reprezintă cea mai bună chezășie că legăturile României cu aliații noștri occidental vor fi strânse în continuare.

Sire,
Vă rugăm să primiți încă o dată toate gândurile noastre bune, ale Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei - Filiala Cluj și asigurarea că în rugăciunile noastre cerem bunului Dumnezeu șansa de Vă revedea pe Tronul României.

Cu loialitate,
Valentin Lungu, vicepreședinte ANRM
Mircea Miron, vicepreședinte ANRM

Claudiu Pădurean, membru în Comisia de Etică a ANRM


Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.