vineri, 3 aprilie 2009

Becali si-a luat 'bratari'!! Ziaristii sunt 'gaozarii' lui Base! Al Capone este cautat de Camora!

Asta este Romania! Bineinteles asa mai pe scurt...
Ma tot intreb: Oare aceste personaje nu au si ele rolul lor in viata noastra? Oare Becali nu merita sa primeasca 'bratari' la maini? Dar oare acesti ziaristi ordinari care zi de zi scriu la comanda si se chinuie sa OTV-lizeze viata asta?
Nu ne reprezinta nici Becali, dar totusi cateodata pare simpatic! Pare un copil rasfatat, care cand afla ca nu e cel mai destept , ca i se fura jucaria, ca nu este bagat in sema ,incepe sa planga, sa urle , sa zbiere , ca sa se faca auzit. Acum sincer vorbind cred ca, chiar a fost marcat in copilarie de unele neplaceri.
Totusi nu ne reprezinta nici Basescu, dar parca si el este cateodata simpatic! Si el pare tot un copil, care s-a jucat prea mult de-a armata. Totusi sa ajungi presedinte inseamna sa prostesti cateva milioane de oameni. Multi pornesc cu idei bune dar se pierd pe drum... La fel si Base e tot o persoana conflictuala care din cand in cand ne aminteste ca mai exista.
Hai sa fim seriosi, eu cred ca perchezitiile la casele lui Becali sunt facute cu acest pretext, dar nu din acest motiv. Saracul de el a cam innebunit un pic, si-a pierdut controlul si a suparat prea multa lume, inclusiv pe Base!
Treaba de care e acuzat e una socanta desprinsa din filmele cu mafioti: furtul unei masini de 100 mii euro, urmariri cu masinile, focuri de arma, accident cu masina, abandonarea masinii si fuga de la accident, prinderea fugarilor,transportarea lor in portbagaj, sechestrarea, obligarea lor de a da declaratii scrise etc. Si cel mai mare mafiot nu putut fi acuzat de faptele grave din cauza retelei bine organizate si a implicarii interpusilor. Asa ca a trebuit fiscul sa-l salte. Poate si aici avem un caz similar.In general marilor infractori nu li se pot dovedi faptele asa ca se incearca organizarea de flagrante sau introducerea de agenti in cuibul lor. La fel ca in cazul 'valiza' (s-au dat bani pentru a se juca corect) si aici omul a reusit ce politia de obicei nu reuseste: sa-i prinda pe hotii masinii, proprietate personala. Asadar poate parea moral intr-o anumita masura dar totusi sunt niste legi care trebuie respectate si nu interpretate. Nu de alta dar se poate ajunge la fapte grave. Aici de exemplu cei urmariti ar fi putut fi ucisi. Daca eu fur nu inseamna ca oricine are drept sa ma omoare. Legea ma va pedepsi si nu Robin Hood.
Eu totusi cred ca e normal sa castige Base. Va mai amintesc ca si regele petrolului din Romania,Dinu Patriciu, a stat in arest o zi, inainte sa ajunga cel mai bogat om din Romania! Eu zic ca e bine Criza imobiliara se va sfarsi. Nu de alta dar sa speram ca ajunge Becali din nou cel mai bogat. Ar insemna sa creasca imobiliarele, ar insemna sa fiu eu mai bogat.
Suna parsiv, nu e adevarat, dar n-ar fi rau.
De aceea oameni buni, va rog eu, nu va mai bucurati ca scad apartamentele ca oricum nu o sa va permiteti sa le cumparati si nu va ajuta nimic o tara in criza, pentru ca si voi sugeti seva din ea.
Omu are acum probleme si cu 'Valiza', aici la suparat pe alt prieten a lui Base, pe Arpy.
Nu as vrea totusi sa omitem ca inainte sa fie saltat de acasa, Becali a facut niste dezvaluiri soc. Niste proprietati ale statului roman, pe care un om de afaceri tot din Romania le-a primit aproape cadou. Eu zic ca nimic nu e coincidenta pe lumea asta.
Sincer as vrea sa plateasca omul un pic, macar sa ne amagim, sa mai avem o speranta, ca se mai curata Romania. Bucurati-va ca inca mai exista alternanta la putere caci altfel ar fi si mai rau. Si credeti-ma chiar se poate mai rau! Chiar nu e cel mai rau la noi! Chiar aveti o sansa si in Romania!

Traiasca Romania,
Traiasca tara mea,
Traiasca Familia mea,
Traiasca si oamenii din ea! :))
Si sa dispara maneaua din ea!

Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.