joi, 2 aprilie 2009

Romanii mor pe mana lui "Satana"! AUS-ROM 2-1


  Banuiesc ca unii v-ati uitat ieri seara la meci....
A fost jenant. Dar ce m-a enervat mai atare a fost declaratia lui Victor Piturca, antrenorul echipei  nationale de fotbal a Romaniei.

 "Nu s-a intamplat nimic deosebit in afara faptului ca am pierdut jocul", "Eu sunt Victor Piturca, sa nu uitati asta"

declara cel supranumit "Satana".
   Deşi fotbalul ar trebui sa fie un subiect pueril pana la urma face si asta parte din viata mea. Oameni buni daca vi se ofera petitii si orice altceva va rog sa le semnati ca poate scapam de omu asta. Nu se poate sa fii asa nesimtit si arogant. Sa nu poti sa lasi capul jos e un mare defect.
Tot ieri s-au mai dovedit 2 lucruri:
1.Fara Mutu si Chivu suntem 0
2.totusi exista o speranta...pustiul de la arges a facut ce a vrut cu austriecii la ei in careu sau cel putin mai mult ca experimentatii sai colegi.
Alta treaba ce m-a socat zilele trecute au fost comentariile mamei lui Maximilian Nicu (proaspat naturalizat in echipa noastra ,via Germania) care s-a apucat sa declare presei ca Max nu se acomodeaza la nationala pentru ca nu injura!
Din fericire baiatul ei pare un om de caracter, iar ea o tzatza nebuna care nu a scapat de ideea ca este o doamna numai pentru ca pe vremea lui Ceausescu era 'doamna ambasador ' (sotul ei a fost ambasador in Germania pe vreamea lui 'raposatu' sef de trib).
Oricum pentru cine nu stie ne aflam la jumatatea meciurilor in grupa 7 in vederea calificarii la campionatul mondial de fotbal din Africa de Sud din 2010. Pana acum ne aflam pe penultima pozitie, avem cele mai multe goluri incasate din grupa, si detinem cea mai proasta clasare din istoria echipei nationale la o campanie de calificari 'ever'.



 Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.