marți, 14 aprilie 2009

Best of 'Romania e tara mea!' PARTEA 1









Ce bine ne pare la toti...! Sper ca si voua!
Sper ca lumea nu mai este asa manipulata de oamenii lui Becali.
Eu imi imaginez coruptia din fotbal ca un fel de sex in grup, in cerc si tridimensional.
Asadar aceasta masinarie satanica isi pierde echilibrul si se rastoarna daca e rupta o veriga din ea.
Se vorbeste ca Marian Iancu , Iacov si mai nou ciripitoarea sefa ar fi chiar Becali care ia treaba in serios si este speriat, incercand sa faca orice targ cu procurorii numai sa scape un pic din clesti pana la alegeri macar sa prinda ceva imunitate!
Era practic imposibil sa se rupa cercul de mai sus! Fiecare a 'facut-o'cu fiecare si fiecare s-a infectat cu acesta boala incurabila:blatul. Si pentru ca e incurabila aceasta boala,doar starpirea subiectilor sau izolarea lor poate aduce sange proaspat. Pentru a rupe acest cerc a fost nevoie de urmarirea tuturor . Surprizele au aparut si s-au putut gasi si alte fapte mai usor de probat! Deci desi dosarul Fotbalului Romanesc era urmarit, s-a dat peste alte cele: justitie personala, mita la protectia consumatorilor etc. Cred ca ceva va fi pana la urma, sa speram ca va fi ca in Polonia unde prin 2002 au fost arestati si condamnati peste 200 oameni din fotbal: arbitrii ,antrenori, jucatori, oameni din cluburi etc. Din fericire pentru ei fotbalul polonez e in crestere.
Si in Italia in urma scandalului 'Calciapoli' unde Iuventus Torino a fost retrogradata si altii depunctati, surprinzator sau nu, Italia a castigat campionatul mondial in acelasi an.
Sa speram ca se va mai curati putin si lupta la titlu anul acesta va fi mai apriga si poate va fi primul retur corect, sau cel putin cat a mai ramas din el din ultimii 70 de ani!

Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.