miercuri, 17 martie 2010


Duminica, 21 martie 2010 incepand cu ora 18.00 la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca, Gheorghe Iovu, „doctorul de suflete”, va asteapta la un concert de muzica ambientala.

Vrei sa mergi la un concert deosebit?

Esti nervos, stresat sau trist si nu stii cum sa alungi aceasta stare?

De cele mai multe ori atunci cand vrem sa ne acordam o clipa noua insine, sa stam departe de agitatia cotidiana pentru a reflecta asupra gandurilor si problemelor noastre preferam sa ascultam muzica ambientala, de relaxare. Rolul acestui gen muzical este ideal pentru meditatie si pentru petrecerea catorva momente de liniste si introspectie.
Muzica lui Gheorghe Iovu face bine sufletelor, fie ele sanatoase, ori bolnave. Solistul timisorean, compune si canta muzica pentru partea sufleteasca a omului. Asemenea melodiilor lui Vanghelis, rolul muzicii ambientale este acela de a induce calmul si starea de liniste. Pentru a lua parte la un concert unic de muzica ambientala, „doctorul de suflete”, Gheorghe Iovu, va invita duminica 21 martie, incepand cu ora 18.00 la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3. Pretul unui bilet este de 19 lei, iar acesta se achizitioneaza la locatie inainte de concert.
Pentru Gheorghe Iovu muzica inseamna viata. Muzica sa a devenit terapie de vindecare sufleteasca si trupeasca care incanta de peste 30 de ani intreaga lume. Ultimii 10 ani si i-a petrecut cantand in Statele Unite, Austria sau Germania. A fost ascultat cu placere de catre medicii si pacientii unui spital din orasul german Karlsruhe, muzica lui alinandu-le suferinta. O impresie excelenta a lasat si melomanilor prezenti intr-o seara din 2002 la Centrul Cultural Roman din Viena, unde a evoluat in calitate de invitat al Ambasadei Romaniei in capitala austriaca.
Cine este Gheorghe Iovu?
Absolvent al Scolii Populare de Arta din Timisoara în anul 1975, Gheorghe Iovu este un specialist in vindecarea fizica si psihica prin muzica. Castigator al multor premii muzicale si laureat al Festivalului de muzica usoara „Timisoara, floare rara”, lanseaza prima caseta in 1995, „Muzica terapeutica” in cadrul unui eveniment la magazinul Muzica din Bucuresti.
Hotararea de a se dedica muzicii terapeutice a luat-o dupa ce a cantat la un moment dat la Colegiul Medicilor din Timisoara si unde l-a avut ca spectator si pe seful Clinicii de Psihiatrie. Pe 16 ianuarie 2010, Gheoghe Iovu si-a lansat cel de al noualea album „Geneza”, intr-o librarie din Brasov. Cu prilejul acestui eveniment, compozitorul de muzica terapeutica da startul unui unui turneu national, astfel incat duminica, 21 martie, va sustine un concert in Cluj- Napoca, la Casa de Cultura a Studentilor, incepand cu ora 18.00.
Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.gheorgheiovu.com
Sa fiti iubiti!

Un comentariu:

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.