luni, 21 mai 2012

VIDEO: Sustin Horea Uioreanu la presedintia Consiliului Judetan Cluj !


Sâmbăta 19 mai 2012 a avut loc la fostul cinema Republica din Cluj Napoca lansarea candidaților USL Cluj. Au fost prezenți de toti copreședinții USL: Victor Ponta, Crin Antonescu și Daniel Constantin.
Nu este un secret ca fac parte atât pe lista de consilieri județeni a USL din partea PNL și din staff-ul de campanie. Așadar am sa va dau mai jos clipul de promovare, cât și discursul candidatului USL Horea Uioreanu:








''Domnilor copreședinți ai USL, 
Domnilor ministri,
Domnilor primar, consilieri judeteni si locali,
Domnilor viitori primari si consilieri,
Dragi colegi!
Vorbim despre judetul Cluj si despre municipiul Cluj-Napoca. Imi doresc ca acest oras sa devina un pol de dezvoltare, un pol de dezvoltare economica, sociala,universitara, un pol de dezvoltare cultural, in asa fel incat in 2020 sa avem sansa de a deveni o adevarata capitala culturala europeana.
Aceasta este tinta mea si a echipei mele! Dar pentru a atinge aceste tinte avem nevoie de o relatie buna cu mediul de afaceri, nu jecmanirea oamenilor de afaceri si autorizatiile pe care le da primaria. Vrem o primarie si un consiliu judetean aproape de acest mediu de afaceri pentru ca avem nevoie de locuri de munca! Clujul nu isi mai poate permite sa piarda nici un singur loc de munca! Au pierdut 25.000 de locuri de munca portocalii. Noi trebuie sa repunem la loc ceea ce au realizat in mandatele trecute in consiliul judetean Marius Nicoara si Ioan Rus.
Administratia locala si cea judeteana, trebuie sa aiba o relatie buna cu mediul universitar Cluj. Clujul este un mare centru universitar , este pacat ca nu se foloseste expertiza pe care acest centru o are. Trebuie sa punem lucrurile la locul lor. Avem nevoie de infrastructura. 1300 de km de drumuri judetene sunt praf! In 4 ani de zile nu s-a pus macar o lopata de asfalt pe aceste drumuri si, in special, voi cei care veniti de la tara stiti foarte bine acest lucru! Vom face o prioritate din acest lucru: in primul rand vom asfalta drumurile comunale si judetene, vom dezvolta infrastructura utilitara: apa, canal, electricitate.Nu poate fi Clujul o capitala a Europei avand sate neconectate la curent electric, la apa si canal. Dar cea mai importanta problema, cel mai important obiectiv care il avem, este sa fim alaturi de cei care lucreaza in invatamant, in sistemul de sanatate. Voi sprijini si vom sprijini, impreuna cu echipa mea, invatamantul si sanatate, investitiile in invatamant si sanatate. Reforma in invatamant si sanatate nu inseamna inchiderea scolilor si a spitalelor, ci inseamna dotarea lor, extinderea lor si plata profesorilor si a medicilor. Si, nu pe ultimul loc, avem impreuna un mare obiectiv de atins: sa schimbam imaginea Clujului! Imaginea terfelita de Emil Boc si gasca lui! Clujul nu poate fi confundat cu cei patru ani de proasta guvernare a echipei lui Emil Boc. Clujul este oras universitar! Clujul nu este Radu Bica, Apostu, Tise, Boc, Clujul este centru cultural, Clujul sunteti dumneavoastra, Clujul suntem noi! Clujul va fi ce a fost o data! Dar sa atingem aceste obiective trebuie sa lucram in echipa! Nu in gasca, cum fac "colegii" de la PD!
Impreuna sa mentinem si sustinem obiectivele la Cluj, alaturi de Marius Nicoara. Echipa mea este formata din Marius Nicoara la Cluj, Radu Hanga la Campia Turzii, Cristian Matei la Turda Matei, Marius Sabo la Gherla, Costan Morar la Dej, cu voi toti, cu Luci Suciu la Chinteni , cu Roman la Viisoara , impreuna suntem marea echipa USL, echipa Clujului care impreuna cu domnul Ponta si Crin Antonescu facem mare echipa a Romaniei! Impreuna cu toate judetele suntem marea familie a Uniunii Social Liberale!
Transmiteti mai departe tuturor: astazi la Cluj s-a dat semnalul schimbarii , noi suntem schimbarea, schimbarea pleaca de la Cluj! Doamne ajuta! ''


Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.