vineri, 6 martie 2015

Invitație - DVD-ul “Cuvântul Regelui” - Marilena Rotaru, lansare la Cluj Napoca, vineri 20 martie, ora 18 Librăria ''Universității''

ANRM Cluj va invita la lansarea DVD-ului doamnei Marilena Rotaru, copreședinte ANRM:

 
 
 
Curtea Veche Publishing vă invită la evenimentul de lansare a DVD-ului “Cuvântul Regelui” realizat de Marilena Rotaru. Lansarea va avea loc vineri, 20 martie, începând cu ora 18.00, la Librarium Universității (str. Universității, nr. 1, Cluj Napoca). Vor lua cuvântul pentru prezentarea cărții: Marilena Rotaru (autor), Mihai Cucerzan (lector universitar), pr. Cristian Langa și Adrian Popescu (poet). Oficiile de gazdă vor fi realizate de domnul Valentin Derevlean (Coordonator, Librarium Cluj Napoca). Intrarea va fi liberă și include o sesiune de autografe.
 
DVD-ul “Cuvântul Regelui” cuprinde o serie de dialoguri cu Regele Mihai realizate de Marilena Rotaru în perioada 1991–1995, secvențe din încercările Majestății Sale de a reveni în România (1990 și 1994), vizita de Paște din 1992 la Putna, București și Curtea de Argeș, precum și câteva momente din evenimentele și spectacolele realizate la Ateneul Român, cu participarea unor personalități de prim-plan ale societății românești: Ion Zamfirescu, Alexandru Paleologu, Dan Grigore, Sorin Dumitrescu.
 
Transformarea României din monarhie în republică este ilegală și ilegitimă din mai multe puncte de vedere. Întâi de toate, felul cum am fost obligat să semnez acel așa-zis act al abdicării, prin șantaj, amenințări. În plus, constituția noastră, care era în vigoare atunci, specifica foarte bine cum se putea schimba această constituție. Or aceste lucruri nu au fost câtuși de puțin respectate. S-a votat în parlamentul de atunci instalarea republicii, la repezeală, parlamentul era în vacanța Crăciunului, au adunat câțiva oameni, nici n-a fost numărul care trebuia să fie și au falsificat numărul de voturi. Așa că toată chestiunea asta, până acum, este ilegală și ilegitimă.” Regele Mihai I al României. 

DVD-ul face parte din colecția “Cărți regale” și este disponibil în librării și pe site-ul www.curteaveche.ro la prețul de 59 lei.
 
 
Informații suplimentare:
Valentina Roman
PR Specialist Curtea Veche Publishing
Tel: 0741 033 934

Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.