marți, 20 octombrie 2015

'' unirea cu Rep. Moldova e mai posibila dacă Romania e înafara spațiului Schengen!"

În Republica Moldova Vlad Filat a fost 'Filat' de CNA sub directa coordonare EU (DNA Romania). Se vede foarte clar modul de lucru, vedem o tânără procuroare curajoasă, vedem presiunea publică prin publicarea de convorbiri din anchetă etc...  

Așadar Republica Moldova a acceptat tacit influența EU și a României asupra puterilor în stat. Nu degeaba guvernul român a dat un împrumut de 200 milioane de EURO pentru a ajuta Republica Moldova să nu intre în faliment în această iarnă! Cedarea autonomiei cred ca e un pas important în vederea viitoarei uniri. Scăderea influenței ruse și a politicienilor corupți care se opun unirii (de obicei tot rusofili) e cheia pentru ca unirea să fie mai posibilă. Se pare că jaful enorm de 1 miliard de euro din băncile moldovenești, trădarea lui Filat într-un balet rus și comunist, precum și poziția Rusiei și a României în aceasta zonă au fost elixirul dreptății cerute de popor. Cred cu tărie ca poziția Franței și a Germaniei, care batjocoresc România și care consideră EU propria ogradă, iar pe noi o nație de rang 2, nu e întâmplătoare. Iarna care se anunță cea mai friguroasă din ultimii 50 ani, a făcut CE sa își tempereze pozițiile față de Rusia și să atace SUA (vezi cazul VW și imigrația cu cauza ISIS). Aceste lucruri mă determină să devin filo-american deși rămân pro-EU. Curând va sosi momentul să avem un singur aliat (SUA) în problema Republicii Moldova. Am un mesaj pentru UE: "Dragi prieteni europeni, vreau să vă anunț că unirea cu Republica Moldova e mai posibilă dacă România e în afara spațiului Schengen! Vă mulțumim pentru soluțiile oferite. Dar Romania vă pregătește ceva... sunt sigur ca dacă emigranții de azi sunt buni pentru UE, românii din Republica Moldova sunt și mai buni!''. Nu ascund convingerea în ideea că revenirea la regat și unirea ar da României o mult mai mare putere în zonă și în Europa. Toate acestea le doresc din respect pentru strămoși, pentru mine, pentru noi toți și pentru copii noștri frumoși care azi cuceresc Europa.
Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.