vineri, 14 august 2015

Comunicat ANRM: Nici un membru al Familiei Regale a României nu participă la Zilele Municipiului Câmpia Turzii




Nici un membru al Familiei Regale a României nu participă la Zilele Municipiului Câmpia Turzii

Reprezentanții Primăriei Municipiului Câmpiei Turzii au comunicat că la Zilele Municipiului, organizate în acest sfârșit de săptămână, ar participa membri ai Familiei Regale a României. În realitate, însă, aceasta nu este decât o dezinformare. Nici unul dintre membrii Familiei Regale nu va veni în județul Cluj în acest sfârșit de săptămână. Iar ”principele” prezentat în comunicatul de presă al Primăriei Câmpia Turzii nu este decât un impostor oarecare.
”Am constatat cu surprindere faptul că, pe rețelele de socializare și în presa locală, a apărut informația că presupus ”principe” sau ”prinț” ar fi prezent la Câmpia Turzii. În realitate, nici unul dintre membrii Familiei Regale a României nu se va afla în acest sfârșit de săptămână în județul nostru. Domnul menționat în comunicatul Primăriei cu titulatura de ”Alteță Regală” este un oarecare impostor. Toate titlurile și apelativele de acest fel sunt acordate de conducătorul legitim al României, Majestatea Sa Regele Mihai I. Nu există nici o decizie a Majestății Sale prin care să îi fi fost acordat vreun titlu personajului menționat anterior. Cu toate că acest ins face paradă de o decizie judecătorească ce ar constata o legătură de rudenie cu un membru decedat al Familiei Regale a României, constatăm cu regret că nici personajul respectiv și nici autoritățile locale nu înțeleg diferența dintre Familia Regală a României, ca instituție în sine, și rudele unora dintre membrii acestei Familii Regale. Cerem Primăriei Câmpia Turzii să retragă toate documentele în care atribuie titlul de principe și apelativul Alteță Regală acestui domn”, a declarant vicepreședintele Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, Valentin Lungu.
În prezent, singurele personalități îndreptățite să poarte titluri legale românești sunt Majestățile Lor Regele Mihai I al României și Regina Ana a României, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a României, Custode al Coroanei României, Alteța Sa Regală Principele Radu al României și Altețele Lor Regale Principesele Elena, Sofia și Maria ale României.

Cluj-Napoca, 14.08.2015
Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.