miercuri, 28 octombrie 2009

Va rog sa ma votati! Vreau sa fiu presedinte! Si nu va dau pomana!Nu mai acceptati nimic pe gratis!Nici scoala, nici sanatate sau ajutoare la caldura!


Imi anunt si eu candidatura la presedintia romanilor, atentie nu a Romaniei! De ce numai toti bolnavii mintali sa candideze sau smecherii? Voi fi si eu pentru o zi nebunul nostru al tuturor.
Acum ca e rost de promisiuni pentru ca este campanie electorala a aparut o noua misiune: alocatii scolare marite pentru majoritatea familiilor.
Trebuie sa fim cu totii constienti ca nu asta e solutia.
Scoala nu ar trebui sa fie gratuita! In functie de venit ar trebui platita. Romanii nu apreciaza lucrurile gratuite si din cauza asta si standardele noastre sunt sub nivelul decentei, si furturile din sistem sunt continue. Oare n-ar fi mai bine sa platiti 100 ron la 2-3 luni pentru copilul vostru si sa stiti ca sunt mai putini in clase si scolile mai bine dotate. Copii nevoiasi vor fi considerati bursieri. Dar atentie a nu se plati statului, Statul nu merita nimic de la voi si e doar o iluzie ca va ajuta. Ar trebui platit in cadrul unitatilor de invatamant si asfel ar avea o autonomie unde un manager va conduce scoala, votat de consiliile parintilor! Atunci sa mai vedem cine va fi numit politic si va rezista! Ne trebuie manageri la spitale si scoli si nu pedagogi si doctori!
Lumea nu isi da seama ce inseamna cateva milione pe an platite de parinti, cat de mult conteaza. Ganditi-va ca fiecare familie investeste in copii 80 la suta din taxa platita la scoala, iar 20 la suta merg pentru colegii mai saraci.
La fel si asistenta medicala gratuita e o prostie. Mai bine cotizati mai mult la taxele de sanatate decat sa dati bani la doctori. Sa-i ajutam sa aiba salarii mai mari. Daca si ei ar avea o stabilitate nu ar mai cere, v-ar trata corect si ar veni mai zambitori la bolnavi si nu falsi ca acum. Si sa nu fim ipocriti ei chiar merita zeci de mii de euro pe an dupa 30 de ani de scoala si mii de suflete salvate.
Si alte prostii gen ajutor la oameni pentru iarna......mai bine nu! De ce? Ei bine de ce sa ne dea bani statul, mai bine sa plateasca accize la combustibili consumati pentru incalzire. Poate o sa ziceti ca e tot una. Pare tot una, dar asa banii nu mai circula in plus, nu se blocheaza, nu umbla nimeni cu ei si nu e riscul sa se duca altundeva. In definitiv de ce sa ne ia banii, ca sa ii primim inapoi? ei bine pentru mine nu e un motiv bun. Nu-i asa?
Mecanismul e simplu, s-au marit taxele pe viciu si banii asteptati nu au aparut . A crescut evaziunea fiscala. Acesti bani nu merg la sanatate, pentru ca lumea ce fumeaza si bea se imbolnaveste mai des. Ei bine ei iau banii si ii distribuie in alta parte gen incalzirea la blocuri.
Daca fumezi platesti mai mult asigurarea medicala. O sa-mi ziceti ca e imposibil, dar totusi se pot gasi variante pentru a afla daca cineva fumeaza sau nu. La cine nu se vede inseamna ca corpul nu se imbolnaveste. De exemplu cei care au fumat 'iarba', pot fi prinsi si taxati. In firul de par la analize se observa daca a fumat in ultimele 6 luni. Asadar cu niste controale si analize obligatorii se detecteaza bolile la timp(asistenta sanitara pe termen lung va fi mai ieftina), iar cei care nu au grija de corpul lor vor plati.
Stiu ca doar cer bani mai multi de la oameni, dar nu uitati: salarile vor creste cand creste productivitatea muncii, iar media de viata si natalitatea va creste printr-un sistem medical profesionist si nu subfinatat.
Cum credeti ca vom fi mai productivi, deci mai bogati, si mai sanatosi, deci mai longevivi?
Raspunsurile le aveti mai sus. Explicatiile puerile si inexacte nu conteaza, ci trebuie sa ne invatam cu acest mod de gandire.
Nu trebuie sa asteptam sa ni se dea ceva, pentru ca tot de la noi se ia. Asadar nu mai umblati cu cioara vopsita, nu fiti indolenti si sa ne implicam cu totii, sa hotaram impreuna cum vrem statu sa ne organizeze avutia noastra a tuturor.
Asadar va rog sa ma votati pentru ca nu va dau nimic in plus, decat ceea ce meritati! Iar acesta este cel mai sincer slogan folosit vreodata! Si de aceea nu am sa fiu votat. Pentru ca multi dintre noi vor mai mult decat li se cuvine. Iar cei care platesc sunt cei cu afaceri cinstite si cei nevoiasi care nu stiu legea si sunt folositi.
VA ROG SA MERGETI LA VOT! ARATATI CA VA PASA. IAR DACA NU AVETI PE CINE VOTA DATI UN BULETIN NUL. ASA ARATAM CA NE PASA SI CA NU AVEM PE CINE VOTA!

Sa fiti iubiti!

6 comentarii:

  1. ne vedem la sectia de votare.....hai cu toti sa schimbam merszul tarii....vam pupat.....votati ....partidul dibolilor electrici..!!

    RăspundețiȘtergere
  2. E gluma asta? S-au e chiar real?

    RăspundețiȘtergere
  3. Scoala nu ar trebui sa fie gratuita? Atunci am fi o tara de analfabeti. Asta e o prostie egoista cat China de mare!!
    Fi realist(a) si deschide ochii. Unde traiesti? Acesta e un blog pentru cercul tau restrans de prieteni cu fite. Foarte inteligent!!
    Nu toti romanii nu apreciaza lucrurile gratuite!
    Keep it real!!

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. CHINA CHIAR E MARE AI DREPTATE!
    2. CE INTELEGI PRIN FITE? CE NU ITI PERMITI TU?COMPLEXELE TALE IN COMPARATIIE CU ALTII?
    3. NU MA CUNOSTI CA SA IMI FACI MIE O RADIOGRAFIE SPIRITUALA. ESTE NORMAL SA AVEM PARERI DIFERITE. DAR DE LA A AVEA PARERI DIFERITE SI A MA ATACA E O MARE DIFERENTA.
    4. AICI EXEMPLELE ARATAU UN ALGORITM DE GANDIRE SI NU SOLUTII REALE. PENTRU CA ACESTE SOLUTII NU SE POT SCRIE IN 2 RANDURI.
    5. DACA TU APRECIEZI LUCRURILE GRATUITE E TREABA TA. dAR EU CAND VOI AVEA COPII SPER SA AM ALTERNATIVE CA SA AM POSIBILITATEA SA PLATESC PENTRU A AVEA UN SISTEM REAL PROFESINIST IN SCOALA.
    6. ITI VAND UN PONT! CHIAR DACA GUNOAIELE UNORA SUNT BOGATII PENTRU ALTII, SA NU PICI IN CAPCANA DE A ACCEPTA ORICE. DESI PAR GRATIS PLATESTI INZECIT. VAD CA NICI ASTA NU AI REUSIT SA INTELEGI DIN TEXTUL DE MAI SUS.
    7. STII CUM ZICE EBA? SUCCESURI IN VIATA VA DOREC :))

    RăspundețiȘtergere

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.